Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »В София ще се проведе осмото издание на „Златното перце“ – ученически турнир по бадминтон за купа София

В София ще се проведе осмото издание на „Златното перце“ – ученически турнир по бадминтон за купа София

31.10.2013

В Деня на Народните будители, 1 ноември (петък), в 10:30 часа, стартира осмото издание на ученическия турнир по бадминтон за купа София – „Златното перце“. Традиционно той ще се проведе в „Зала София“ в Борисовата градина. Успоредно със състезанията ще бъдат организирани съпътстващи демонстрации от национални състезатели към Българската федерация по бадминтон. За всички участници и гости организаторите са подготвили много изненади, награди и страхотно настроение.

„Златното перце“ се организира от Българскатафедерация по бадминтон, с подкрепатана ЕКОПАК Българияи епод патронажа на кмета на Столична община  г-жа Йорданка Фъндъква, която ще присъства лично на официалното откриване в петък, заедно с председателя на БФП, проф. д-р Пюзант Касабян и Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България.

Възобновен преди две години с активното участие на ЕКОПАК, и тази година турнирът ще допринесе за популяризирането и развитието на бадминтона в столицата и ще даде възможност за спортна изява на всички желаещи ученици.През 2012 година участие в него взеха 200 ученици и 40 учители.

Вижте  Наредбата за провеждане на турнира.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци