Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »С весел детски празник и нова детска площатка ЕКОПАК откри проекта за разделно сметосъбиране в Димитровград

С весел детски празник и нова детска площатка ЕКОПАК откри проекта за разделно сметосъбиране в Димитровград

02.09.2007

На 2-ри септември, 07г. в Димитровград беше открита официално кампанията на Екопак за разделно събиране на отпадъци от опаковки. Компанията е разположила 240 цветни контейнера в 80 точки в целия градна стойност 64 000 лева. За малчуганите в Димитровград имаше специална изненада - те получиха нова, красива и безопасна детска площадка. Инициативата бе част от празненствата по повод празника на града.

 

Специални гости на събитието бяха кмета на града – инж. Д. Хаджииванов и Изпълнителният директор на Екопак – г-н Кирил Здравков.

 

Участие в незабравимия детски празник взеха таланти от града, актьори забавляваха всички малчугани и техните родители с игри и викторини, като на всеки бяха раздадени подаръци, информационни картички, балони от атрактивно облечени в костюми – „Екокофи”, илюстриращи трите вида контейнери за разделно събиране на Екопак. Всички деца, които взеха участие на събитието, станаха Посланици на Екопак за Димитровград като всяко едно от тях получи Грамота за активен принос в кампанията за разделно сметосъбиране.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци