Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »С лятната ваканция дойде и новата игра за всички Екогерои! Участвай и спечели много награди!

С лятната ваканция дойде и новата игра за всички Екогерои! Участвай и спечели много награди!

08.06.2015

Лятната ваканция дойде, а с нея ЕКОПАК България организира и нова игра за своите малки привърженици и последователи.

С нея дава началото на инициативата „Клуб Екогерой“. Тя е продължение на кампанията „Стани ЕКОГЕРОЙ“, която изключително успешно се проведе вече в 10 общини и след ваканцията ще продължи в другите общини, обслужвани от ЕКОПАК.

„Клуб Екогерой“ е игра, базирана в интернет, която се състои от въпроси, свързани с опазване на природата и околната среда. Играта ще има няколко сезона. Първата тема „Лято 2015“ е е изцяло в тон със сезона – въпросите ѝ са свързани с водата като безценен природен ресурс, мястото ѝ в живота на всеки един от нас и на планетата и нейното разумно използване.

Играта започва на 5-ти юни, Световния ден на околната среда, и ще продължи до 15 юли. Наградите със сигурност ще зарадват младите природолюбители – 1 таблет, 10 книги и 10 тениски.

В „Лято 2015“ може да участва всеки „екогерой“, който има клубна карта от предишни издания на играта. Карта в електронен формат може да се извади от нейния сайт – www.ecopack.bg/game/ecohero

И в извънредните тематични игри, като „Лято 2015“, и в редовните издания на играта младите „екогерои“ научават интересни факти по конкретни теми – вода, почва, въздух, гори, застрашени животни, как да се грижим за природата и да я опазваме. На https://www.facebook.com/clubEcohero всеки може да изпрати свой въпрос, свързан с околната среда и да получи специален подарък.

Желаем успех на всички участници!

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци