Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Проектът на ЕКОПАК България „Стани Екогерой“ продължава в общините Хасково и Русе

Проектът на ЕКОПАК България „Стани Екогерой“ продължава в общините Хасково и Русе

23.03.2015

Проектът на ЕКОПАК България „Стани екогерой! Научи всички вкъщи да събират разделно!“ ще се проведе за четвърти път и ще бъде реализиран съвместно с общините Хасково и Русе. Информационни листовки и карти с персонален кодще бъдат разпространени в участващите училища. Чрез кода от картата учениците от подготвителен до 8-ми клас ще имат възможност да се регистрират в специално създадена онлайн игра и да отговарят заедно със своите родители на въпроси, свързани с опазване на околната среда.

Всички, отговорили правилно на въпросите, ще участват в томбола със страхотни награди –  таблети и книги за учениците и ваучери от 50 лева от верига хипермаркети Технополис за цялото семейство. Училището с най-много събрани точки ще получи мултимедиен проектор.

Проектът „Стани екогерой“ ще се проведе в периода 23 март  – 12 април 2015 г. Той има за цел да повиши нивото на знания на децата и техните семейства относно начините за опазване на природата, разделното събиране и ползите от него за обществото  и да създаде трайни навици за разделно събиране на отпадъците.

Към играта: http://www.ecopack.bg/game/

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци