Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Приветстваме с добре дошъл новия изпълнителен директор на Екопак

Приветстваме с добре дошъл новия изпълнителен директор на Екопак

01.01.2010

Тодор Бургуджиев поема поста изпълнителен директор на „Екопак България" АД - първата и най-голяма организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки. Той започва професионалния си път в областта на бързооборотните потребителски стоки през 1977 г., в екипа на Пивоварна фабрика Астика, България, където преминава през различни длъжности, достига до Технически, а по-късно и до Генерален директор.

От 1993 г. Тодор Бургуджиев се присъединява към екипа на Кока-Кола, като заема длъжностите Зам.-технически ръководител и Генерален директор. От 1996 до 2005 г. развива успешна кариера в системата на Кока-Кола ХБК България, като заема различни длъжности от Главен мениджър на Кока-Кола Пловдив Ботълинг Къмпани, Оперативен мениджър на Кларина България за страната и Технически директор за страната на Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България.

От 2005 г. до декември 2009 г. е Регионален Технически директор на Кока-Кола Хеленик за региона, който включва 7 европейски и 1 африканска държави и обслужва население от повече от 200 млн. потребители.

Тодор Бургуджиев е член на УС на асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България и консултант на Икономическия Комитет на БТПП. Той има множество квалификации в областта на производтвото, мениджмънта, управлението на хора и процеси от реномирани институции като Харвард Бизнес Скуул (Бостън, САЩ), Европейски център по управление (Брюксел, Белгия), Международeн институт за управление на развитието/ IMD (Лозана, Швейцария).

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци