Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Приключи сезонната игра „Клуб Екогерой - пролет" 2016

Приключи сезонната игра „Клуб Екогерой - пролет" 2016

26.04.2016

Близо 450 деца се включиха в поредната сезонна игра „Клуб Екогерой – Пролет 2016“. Тя се проведе в периода от 22-ри март, Денят на водата, до 22-ри април, Денят на земята. Затова въпросите в нея бяха свързани с две основни теми – водата, като безценен природен ресурс, и планетата Земя, като наш дом, за чието опазване всички ние сме отговорни.

Голямата наградатаблет, спечели Силвия Любенова от ОУ ,,Йордан Йовков“, град Плевен.
А ТУК може да видите кои спечелиха останалите награди – двадесет тениски, осигурени от минерална вода Банкя извор на живот и ЕКОПАК България.

На всички печеливши – честито!
Очакваме на office@ecopack.bg всеки печеливш да ни изпрати точен адрес, на който да си получи наградата.

Поредицата от сезонни игри е част от кампанията „Стани Екогерой“, която има за цел да повиши нивото на знания на децата и техните семейства за начините за опазване на околната среда, разделното събиране и ползите от него за обществото и природата, да засили мотивацията за участие и да подпомогне създаването на устойчиви навици за разделно събиране на отпадъците.

В сезонните игри екогероите имат възможност да научат интересни факти по конкретни теми – вода, почва, въздух, гори, застрашени животни, българска природа, рециклиране, както и да изградят у себе си по-отговорно отношение към околната среда и обществото.

Благодарим на всички млади екогерои, които мислят за природата!

Очаквайте следващата ни сезонни игри през 2016 г.


 

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци