Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »ПРИКЛЮЧИ „ЛЯТО 2015“ – ПЪРВАТА СЕЗОННА ИГРА В КЛУБ „ЕКОГЕРОЙ“

ПРИКЛЮЧИ „ЛЯТО 2015“ – ПЪРВАТА СЕЗОННА ИГРА В КЛУБ „ЕКОГЕРОЙ“

17.08.2015

Стотици екогерои от България и дори от чужбина се включиха в първата сезонна игра в нашия Клуб „Екогерой“ – „Лято 2015“.

Играта започна на 5-ти юни, Световния ден на околната среда, и продължи до 15 август. В нея младите приятели на околната среда отговаряха на въпроси, свързани с водата – един безценен природен ресурс, без който животът на планетата ни е невъзможен, и който всички трябва да използваме разумно и да опазваме от замърсяване.

Първа награда, таблет, спечели Александър Димитров от град Варна. Да му е честито!

Кой получава останалите награди - 10 книги и 10 тениски, може да видите тук.

На всички печеливши – честито! Очакваме на office@ecopack.bgвсеки печеливш да ни изпрати точен адрес и телефон, на който да си получи наградата.

Горещо благодарим на всички млади ентусиасти, които в летните ваканционни дни продължиха да мислят за природата и нейното съхраняване!

 

Кампанията „СТАНИ ЕКОГЕРОЙ: Научи всички вкъщи да събират разделно!“, организирана от ЕКОПАК България, има за цел да повиши нивото на знания на децата и техните семейства за начините за опазване на околната среда, разделното събиране и ползите от него за обществото и природата, да засили мотивацията за участие и да подпомогне създаването на устойчиви навици за разделно събиране на отпадъците.

Напомняме, че на https://www.facebook.com/clubEcohero всеки може да изпрати свой въпрос, свързан с околната среда, и да получи специален подарък. След одобрение, въпросът ще бъде включен в следващи издания на играта.

По въпроси, свързани с игрите в Клуб „Екогерой“, моля, обръщайте се към Евелина Обретенова, маркетинг мениджър, ЕКОПАК България, EObretenova@ecopack.bg, тел.: 02 40 19 115.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци