Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »През септември малчуганите в София ще се забавляват с куклено шоу на ЕКОПАК „Приказка за юначета с празни тумбачета: Хартояд, Пластоядка и Стъклояд в парка”

През септември малчуганите в София ще се забавляват с куклено шоу на ЕКОПАК „Приказка за юначета с празни тумбачета: Хартояд, Пластоядка и Стъклояд в парка”

08.09.2015

Еко театърът „Приказка за юначета с празни тумбачета: Хартояд, Пластоядка и Стъклояд в парка” ще обиколи три столични парка през септември. Шоуто разказва за разделното събиране на отпадъци от опаковки и ангажира децата в забавни образователни игри. След пиесата  шоуто продължава със забавни игри, песни и танци. Входът е свободен, а всяко дете ще получи магнитче за хладилник и комикс книжка за оцветяване с приказката за Хартояд, Пластоядка и Стъклояд.

 

Деца и родители могат да гледат пиесата на:

  • 08.09. (вторник) от 10:30 ч в парк „Младост 3“
  • 13.09. (неделя) от 10,30 часа пред Книжен център „Гринуич“ на бул. „Витоша“ 37, като част от детския празник „Стара хартия за нова книга“.
  • 24.09. (четвъртък) от 10:30 в градинката зад баня Мадара.

Постановката на ЕКОПАК и „Театър на приказките – София“ разказва историята на три животинчета – Хартояд, Пластоядка и Стъклояд, които отскоро живеят в парка. Трите геройчета са лица на кампанията „Нахрани ме разделно!” и стоят на част от контейнерите на ЕКОПАК за разделно събиране на отпадъци от опаковки, разположени в близост до паркове в София, Плевен и Враца. Целта на кампанията е да представи разделното събиране на отпадъци като забавна игра. Тя е насочена към децата в детските градини и към учениците от първи до четвърти клас.

Историята на трите геройчета и информация за събитията ще откриете във фейсбук страницата на ЕКОПАК България АД.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци