Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Победителите от кампанията „Стани Екогерой“ в гр.Плевен и гр.Велико Търново бяха изтеглени

Победителите от кампанията „Стани Екогерой“ в гр.Плевен и гр.Велико Търново бяха изтеглени

12.05.2015

Завърши петата фаза на информационно-образователната кампания на ЕКОПАК „Стани Екогерой! Научи всички вкъщи да събират разделно!“, реализирана съвместно с общините Плевен и Велико Търново. В нея се включиха над 2 300 деца от 28 училища.

Поредното издание на кампанията „Стани Екогерой“ постигна успешно своите цели: да повиши нивото на знания на децата и техните семейства за начините за опазване на околната среда, разделното събиране и ползите от него за обществото и природата, засили мотивацията за участие и подпомогна създаването на устойчиви навици за разделно събиране на отпадъците.

Имената на печелившите изтеглете:

за Плевен от тук

за Велико Търново от тук

С най-масовото си участие учениците от ОУ "Йордан Йовков" гр. Плевен и ОУ "Бачо Киро" гр. Велико Търново спечелиха мултимедиен проектор за своето училище.

На 19.05 (вторник), г-жа Митранова представител на отдел „Образование и култура“ на община Плевен, връчи на официална церемония наградата за най-активното училище  - мултимедиен проектор, на директора г-н Венцислав Цветков. Г-жа Евелина Обретенова, маркетинг мениджър на ЕКОПАК България, връчи таблетите на късметлиите в индивидуалната надпревата.

Всяко от 18 училища в Плевен, участвали в кампанията „Стани Екогерой“, получи грамота като признание за активното участие и подкрепа на екологичното образование. Останалите награди книги и ваучери ще бъдат раздадени от училищните ръководства.

Връчването на мултимедията и таблетите в гр.В.Търново ще бъде на 29-ти май от 13.45 ч. на празник в ОУ "Бачо Киро".

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци