Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »На 24-ти септември 2007 г. ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще открие детска площадка в град Мездра

На 24-ти септември 2007 г. ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще открие детска площадка в град Мездра

20.09.2007

С детски празник, много подаръци и изненади, ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще открие нова детска площадка в Мездра и ще стартира проектът за разделно събиране на отпадъци от опаковки в града. Очакваме ви на

24-ти септември 2007 г. /понеделник/

до площадката в центъра на града, начало: 17.00

Като специален гост на събитието е поканен кметът на Мездра г-н Иван Аспарухов.

Веднага след официалната церемония по рязането на лентата, на сцената ще започне голямото забавление с клоунът Панко от театър Пан и неговите асистентки – трите цветни контейнера: син – за хартиени и картонени опаковки, жълт – за пластмаса и метал, и зелен – за стъклени опаковки. Те са подготвили много игри, песни, танци, викторини, подаръци и изненади, под мотото: «Забавлявам се, играя и накрая всичко зная». Всички деца и родители, които се включат активно в игрите, ще получат специална поименна грамота «Посланик на Екопак» за Мездра – за активен принос в кампанията за разделно сметосъбиране.

Площадката, която ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще подари на децата на Мездра е част от информационната кампания за популяризиране на разделното сметосъбиране, насочена предимно към децата и младите родители. Ние вярваме, че ако развиеш този навик у едно дете, то ще накара и своите родители да подхождат отговорно към средата, в която живеят.

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ е изградила детски и спортни площадки в Бургас, Панагюрище, Димитровград, Кърджали, Плевен, Долни Дъбник, Враца и Стамболийски. До края на годината ще бъдат открити общо 20 нови съоръжения в различни общини.

Ще се радваме на Вашето присъствие на събитието!

 

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци