Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »Екопак дари две нови детски площадки на община Русе

Екопак дари две нови детски площадки на община Русе

18.09.2017

На 16 септември бяха официално открити две нови детски площадки, дарени от ЕКОПАК България АД на Община Русе. На церемонията присъстваха заместник-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева и изпълнителният директор на ЕКОПАК България Тодор Бургуджиев. 
Г-н Бургуджиев заяви: „Вече 10 години ЕКОПАК България и Община Русе си партнират успешно и с всяка изминала година градът става все по-чист. Ето защо това е хубав повод да зарадваме русенските деца с две нови площадки”, като добави, че след днешното присъединяване към кампанията „Да изчистим България заедно” и откриването на новите съоръжения, на 17-ти септември предстои инициативата „Стара хартия за нова книга”.
 Г-жа Кръстева добави, че е изключително важно да се възпитава у подрастващите навика да пазят околната среда и призова да се опазват новите приспособления. Тя благодари на г-н Бургуджиев за доброто партньорство и подаръка от ЕКОПАК България. Едната площадка се намира в градинката на ъгъла на ул. „Николаевска“ и ул. „Антим I“, а другата при блок „Бузлуджа“, на бул. „Цар Освободител“ до Земеделски колеж. Предназначени са за деца на възраст от 3 до 12 години. В края на церемонията прозвуча изпълнение на квартет от ДВГ „Слънце” с художествен ръководител Наталия Константинова при ОбДЦКИ.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци