Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »ЕКОПАК България АД получи поредното признание за работата си в полза на обществото и природата

ЕКОПАК България АД получи поредното признание за работата си в полза на обществото и природата

26.02.2014

На 25-ти февруари 2014 г. на тържествена церемония в София Хотел Балкан, ЕКОПАК България АД получи поредното си признание за работата си в полза на обществото и природата. В 11-тото издание на Годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите се включиха рекордно висок брой участници – 56 български и международни компании, както големи, така и малки, които подадоха 70 проекта със социална насоченост, реализирани през 2013 г. Победителите бяха определени от независимо жури от изтъкнати личности в областта на бизнеса, медиите, науката, правителствения и неправителствения сектор под председателството на г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на град София.

В оспорвана надпревара ЕКОПАК получи първа награда в категорията "Инвеститор в околната среда". Тя бе връчена на ЕКОПАК за уникалния проект 3D Екобус, който вече четвърта учебна година обикаля България от град на град, от село на село, от училище на училище и учи децата, преди всичко друго, на отговорност. Отговорност към околната среда, към хората около тях, към самите себе си и към бъдещето на всички ни.

Отличието дава право на компанията да участва в Бизнес наградите за околна среда на Европейската комисия през 2016 г. в Брюксел.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци