Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »ДЕСЕТОТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА „ЗЛАТНОТО ПЕРЦЕ“ – УЧЕНИЧЕСКИ ТУРНИР ПО БАДМИНТОН ЗА КУПА СОФИЯ

ДЕСЕТОТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА „ЗЛАТНОТО ПЕРЦЕ“ – УЧЕНИЧЕСКИ ТУРНИР ПО БАДМИНТОН ЗА КУПА СОФИЯ

19.10.2015

И тази есен Българската федерация по бадминтон и „ЕКОПАК България“ АД, под патронажа на кмета на Столична община, организират ученическия турнир по бадминтон „Златното перце” за купа София. Официалното откриване на десетия поред турнир ще бъде на 24 октомври (събота), от 11:00 часа в Хандбалната зала на НСА „Васил Левски“ в Студентски град. Гости на събитието ще бъдат г-жа Йорданка 

Фандъкова, кандидат кмет на Столична община и г-н Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България.

На откриването на юбилейното издание на „Златното перце“ специални гости ще бъдат Линда Зечири, бронзов медалист от Европейското първенство по бадминтон в Карлскруна, Швеция, достигнала до 26 място в световната ранглиста по бадминтон и националните ни състезатели Саркис Агопян, Благовест Кисьов и Иван Русев.

Възобновен с финансовата подкрепа на ЕКОПАК и тази година турнирът ще допринесе за популяризирането и развитието на бадминтона в столицата и ще даде възможност за спортна изява на всички желаещи ученици от 1-ви до 7-ми клас. Състезанията ще се провеждат през целия ден на 24октомври в три възрастови категории - 1 – 2 клас; 3 – 4 клас и 5 – 7 клас. Класирането ще бъде индивидуално и отборно, отделно за момичета и момчета. Запознайте се с наредбата за провеждане на турнира  тук.

И този път турнирът "Златното перце" е подкрепен от "Девин" АД, които осигуриха вода за всички участници и гости.

Организаторите са подготвили много изненади, награди и страхотно настроение за състезателите.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци