Оползотворяваме с грижа за обществото и природата

Новини

Начало » Новини »3D Екобуса на ЕКОПАК с награда на престижния конкурс BAPRA Bright Awards

3D Екобуса на ЕКОПАК с награда на престижния конкурс BAPRA Bright Awards

17.04.2013

Вчера, 16 април, на официална церемония в хотел Шератон бяха връчени годишните награди на Българска Асоциация на ПР Агенциите - BAPRA Bright Awards. Международно жури от 18 изявени специалиста в обстта на ПР-а оцениха проектите, които тази година бяха рекорден брой – 80. В една от най-важните и оспорвани категории – Кампания за устойчиво развитие, ЕКОПАК България и комуникационната й агенция ДеКони Интернешънъл  взеха втора награда за проекта 3D Еко автобус.

3D Екобуса е мобилен информационно-образователн център – един уникален в европейски мащаб иновативен инструмент за високоефективно обучение, на което и да е място. Центърът е изцяло брандиран най-нов модел автобус с петдесет места, оборудван с най-съвременна техника за 3D прожекции и със Система за връзка с аудиторията (Audience Response System), която оцява ефективността на образователния процес.

Инициативата „3D еко автобус” на ЕКОПАК стартира през 2011 г. До момента тя е обхванала над 60 000 деца от София, Смолян, Бургас, Варна, Добрич, Русе, Разград, Велико Търново, Стара Загора, Казанлък и Пловдив, както и държавни организации, общински администрации и големи компании. Проектът ще продължи до края на 2013 г. и ще обхване всички училища в общините-партньори на ЕКОПАК.

 


 
0800 1 5253 Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци